Biolife Plus Kft. "A good heart for nature!"
Magyar|English

Home / MikrokondiMIKROKONDI

LOMBTRÁGYA ÉS NÖVÉNYKONDÍCIONÁLÓ TERMÉKCSALÁD

A MIKROKONDI-termékcsalád többcélú hasznosítású mikro-, mezoelem tartalmú levéltrágya és növénykondicináló lombtrágya.

A mikro-, mezoelem tartalmú levéltrágyák uniós engedéllyel rendelkezô, magas aminosav koncentrációjú kelátképzôvel készülô mono-, illetve polifémkelátok. A növénykondicionáló levéltrágya alapkészítmény a mikro- és makroelemkelátok mellet tartalmazza a HUNGAVIT hatóanyagait is. Más azonban az alapanyag, új a gyártási technológia, aminek következtében a HUNGAVIT-hoz viszonyítva kétszeres a hatóanyagok koncentrációja ebben a készítményben. Ez teszi lehetôvé, hogy kiegészítsük egy különleges, mikro-, mezoelemeket tartalmazó kelátképzôvel, a kondicionáló hatás csökkenése nélkül.

Miért célszerű ezeknek a készítményeknek az alkalmazása?
Az intenzív mûtrágyázás mellett a talajok a mezo-, mikroelemekben elszegényednek. Ezen elemek hiánya akkor is kedvezôtlenül
hat a termés mennyiségére és minôségére, mikor ez hiánytünetek formájában még nem jelentkezik. Ezt sok termelô a kijuttatott makroelemek (elsôsorban NITROGÉN) mennyiségének növelésével igyekszik ellensúlyozni. Ennek eredménye felesleges többletköltség, növekvô környezetszennyezés és a mezo-, mikroelemek relatív koncentrációjának további csökkenése.

Van olcsóbb és hatékonyabb megoldás! Mezo-, mikroelem pótlás a MIKROKONDI-termékcsalád megfelelô tagjával! A gyártás során használt kelátképzô alapvetôen különbözik a piacon lévô legtöbb, hasonló célú vegyülettôl. A mezo-, mikro elemeket készítményünk aminosav kelátok formájában tartalmazza, így azok a növények számára azonnal hozzáférhetôek.
A felszabaduló aminosavak pedig növényi szervezetek számára hasznos vegyületek. A hatékonyságot tovább javítják a kondicionáló komponensek.

Hatékonysága szempontjából rendkívül fontos, hogy a hatóanyagokat a természetes arányban tartalmazzák. A növények jó kondíciójának biztosításával fokozza

MIKROKONDI - termékcsalád

MIKROKONDI S + Zn

MIKRKONDI - M

MIKRKONDI - G

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
All rights reserved
  Home | Hungavit | Mikrokondi | Contact us