Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / HUNGAVIT UHUNGAVIT U

HUNGAVIT „UNIVERZÁL” FOLYÉKONY BIO NÖVÉNYTÁPLÁLÓ ÉS KONDICIONÁLÓ ÁLTALÁNOS HASZNÁLATRA

Általánosan alkalmazható bio növénytápláló és kondicionáló szer. Alkalmazásával növelhető a termés mennyisége, javítható minősége és a növények betegségekkel szembeni ellenálló képessége is fokozható.

Minőségi jellemzői:

Barna színű, szagtalan és nem okoz korróziót. Közel semleges kémhatású, szerves nitrogént, foszfort, kalciumot, magnéziumot és káliumot, szerves savakat, aminosavakat és a növényi fejlődést kedvezően befolyásoló, biológiailag aktív vegyületeket tartalmaz. A termék megfelel a talajhígéniai és mikrobiológiai előírásoknak. Toxikus elemeket nem tartalmaz, nem mérgező.

Használati javaslat:

A vegetációs időben minimálisan két alkalommal, 5 l/ha mennyiségben, 300 liter (vagy a technológiának megfelelő mennyiségű) vízben hígítva ajánlott a levélre permetezni. A permetezéseket célszerű a bimbózás kezdete, ill. az intenzív növekedés kezdete, valamint a betakarítás előtt kb. 3-4 héttel végezni. Házi kis kertekben és fólia alatti növénytermesztésben 1 liter HUNGAVIT UNIVERZÁL 50 liter vízben hígítva a levélre permetezve legalább két alkalommal a vegetációs időszakban, az intenzív növekedéskor és a betakarítás előtt 3-4 héttel. Olyan zöldségek esetén, ahol többször történik, célszerű minden betakarítás után egy új permetezést végezni.

A termék alkalmazásának előnyei:

Természetes anyagokból készült, környezetbarát. Könnyen kezelhető, terület egységenként kis mennyiség felhasználása szükséges, kis és nagyüzemi alkalmazása egyaránt előnyös.
Biogazdálkodásban is ajánlott termék.
Szélsőséges időjárási és vízellátási viszonyok mellett is megfelelő eredménnyel alkalmazható. Mivel nem toxikus, alkalmazása különös munkavédelmi előírásokat nem igényel, a termék túladagolási veszélye nem áll fenn. Más növényvédő szerekkel keverhető és együttesen juttatható ki a növényállományra. Többévi tapasztalatunk és szisztematikus, részletes laboratóriumi, üvegházi és szántóföldi kísérletek eredményei bizonyítják, hogy a termék általában mindenféle növényi kultúrára hasznos. Alkalmazásával javítható a termék minősége, növelhető mennyisége, ugyanakkor semmiféle káros mellékhatás nem jelentkezik. Munkaegészségügyi és élelmezésügyi várakozási ideje 0 nap.
HUNGAVIT UNIVERZÁL bio- levéltrágya igen jó eredménnyel használható lóbab, paprika, paradicsom, tavaszi árpa, petúnia, fátyol aszparágusz termésmennyisége, minősége vagy mindkettő javítására. A kedvező eredmények szélsőséges időjárási és termőhelyi viszonyok esetén is jelentkeznek. A kezelések hatására javul a különböző növénykultúrák tápanyag- hasznosítása, így amellett, hogy a HUNGAVIT UNIVERZÁL környezetkímélő, felhasználása költségmegtakarítással is jár. A pozitív eltérés más lombtrágyákkal való összehasonlításban is mutatkozott. Ugyanakkor a kezelések költségei lényegesen kisebbek voltak.
A termék alkalmazásával csökkenthető a műtrágya felhasználás is.

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat