Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / HUNGAVIT PHUNGAVIT P

HUNGAVIT ”P” FOLYÉKONY BIO NÖVÉNYTÁPLÁLÓ ÉS KONDICIONÁLÓ BURGONYÁRA ÉS KERTÉSZETI ZÖLDSÉGEKRE

A Hungavit bio- növénytápláló és kondicionáló család olyan tagja, amelyet kifejezetten a burgonya növények biológiai igényeiknek megfelelően van kifejlesztve. A HUNGAVIT P előnyösen alkalmazható más kertészeti zöldség növényekre is.

Minőségi jellemzői:

A termék átlátszó világosbarna színű, szagtalan folyadék, nem okoz korróziót, közel semleges kémhatású.
A növény fejlődését kedvezően befolyásoló biológiailag aktív anyagokat, szerves savakat, aminosavakat, szerves nitrogént, foszfort, kalciumot, magnéziumot tartalmaz, olyan összetételben, amely a burgonya fejlődésének a legmegfelelőbb. Az említett vegyületeken kívül a burgonya növény számára igen jelentős elemet, káliumot is tartalmaz, megfelelő mennyiségben.
A termékben található hatóanyagok következtében növekszik a termés, továbbá javul a burgonya növény ellenálló képessége a betegségekkel szemben. Mivel nem mérgező, így a kezelt növény termése mosás után azonnal fogyasztható.

Használati javaslat:

A vegetációs időben minimálisan két alkalommal, 5 l/ha mennyiségben, 600 liter (vagy a technológiának megfelelő mennyiségű) vízben hígítva ajánlott a levélre permetezni. A permetezéseket célszerű a bimbózás kezdete, ill. az intenzív növekedés kezdete, valamint a betakarítás előtt kb. 3-4 héttel végezni. Más kertészeti zöldség növények számára is hasonló dózisban, házi kis kertekben és fólia alatti növénytermesztésben 1 liter HUNGAVIT P 50 liter vízben hígítva a levélre permetezve legalább két alkalommal a vegetációs időszakban, az intenzív növekedéskor és a betakarítás előtt 3-4 héttel. Olyan zöldség félék esetében, ahol több szedéssel történik a betakarítás, célszerű minden betakarítás után egy új permetezést végezni.

A termék alkalmazásának előnyei:

Természetes anyagokból készült, környezetbarát. Könnyen kezelhető, területegységenként kis mennyiség felhasználása szükséges, kis- és nagyüzemi alkalmazása egyaránt előnyös.
Biogazdálkodásban is ajánlott termék.
Szélsőséges időjárási és vízellátási viszonyok mellett is megfelelő eredménnyel alkalmazható.
Mivel nem toxikus, alkalmazása különös munkavédelmi előírásokat nem igényel, a termék túladagolásának veszélye nem áll fenn, túladagolás esetén káros következményekkel nem kell számolni. Munkaegészségügyi és élelmezésügyi várakozási ideje 0 nap.
A legtöbb növényvédő szerrel keverhető, és együttesen juttatható ki a növényállományra.
A termék alkalmazásával csökkenthető a műtrágya felhasználás is.

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat