Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / HUNGAVIT GHUNGAVIT G

HUNGAVIT "G" FOLYÉKONY BIO NÖVÉNYTÁPLÁLÓ ÉS KONDICIONÁLÓ FŰRE, GYEPRE, PÁZSITRA, GABONÁRA

A Hungavit U bio növénytápláló és kondicionáló módosított változata, ami fűre, gyepre és pázsitra, valamint egyes gabonafélék kezelésére különösen hatékony.

Minőségi jellemzői:

A termék átlátszó világos barna színű folyadék, nem okoz korróziót, közel semleges kémhatású.
A növény fejlődését kedvezően befolyásoló biológiailag aktív anyagokat, szerves savakat, aminosavakat, szerves nitrogént, foszfort, kalciumot és magnéziumot tartalmaz, olyan összetételben, ami a fű, gyep és pázsit, a búza, az őszi árpa, a kukorica igényeinek a legmegfelelőbb. A termékben található hatóanyagok következtében, a növények levelei és gyökérzete dúsabbá és egészségesebbé válik, a füvek bársonyosabb, hosszabb élettartamúk és jobb szárazság tűrőképességűek lesznek.

Használati javaslat:

Alkalmazható a fű-, gyep, ill. pázsit területekre, 20 szoros hígításban a levélre permetezve és / vagy 100 szoros hígításban az öntözővízbe adagolva, a növény fejlődési állapotának és a termőhelynek megfelelő gyakorisággal, de legalább kéthetente egy alkalommal. Gabonafélékre 8l/ha mennyiségben egy alkalommal – a bokrosodás vége és szárbeindulás kezdetén- a növényre permetezve, vagy, két alkalommal 5l/ha, de a második kezelés, a virágzás előtt. /Tavaszi árpa kezelésére a Hungavit U ajánlott/. A Kukorica és napra forgó kultúrákban az első permetezésre a növények 4-6 leveles fejlettségi állapotában és a második a virágzás előtt. Minden kezelés a javasolt dózis 300 liter vízzel hígítva és más növény védelmi szerekkel együtt is végezhetünk a permetezés.

A termék alkalmazásának előnyei:

Természetes anyagokból készült, környezetbarát. Könnyen kezelhető, viszonylag kis mennyiség felhasználása szükséges.
Mivel nem toxikus, alkalmazása különös munkavédelmi előírásokat nem igényel, a termék túladagolásának veszélye nem áll fenn, túladagolás esetén káros következményekkel nem kell számolni. Munkaegészségügyi és élelmezésügyi várakozási ideje 0 nap.
Növényvédő szerekkel keverhető, és együttesen juttatható ki a növényállományra. HUNGAVIT G kezeléssel lényegesen csökkenthető a műtrágya-felhasználás. Ez a tulajdonság nagyon fontos a gyep és golf pálya területeken, mert a gyep hosszabb ideig szép és egészségesebb, mint a túlzottan műtrágyázott területeken.

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat