Biolife Plus Kft. "A good heart for nature!"
Magyar|English

Home / HungavitHUNGAVIT

BIO PLANT PRODUCTS

Only solution made ​​using 100% natural materials, XXI. century technology.

A HUNGAVIT bio növénykondicionáló készítmény hatása azon a felismerésen alapszik, hogy a növények a talajból nem csupán szervetlen tápanyagokat vesznek fel, hanem olyan szerves molekulákat is, melyek a talaj biológiai folyamatainak eredményeként a talajban is keletkeznek. Ezek a vegyületek nagyon jelentős hatással vannak a növény tápanyag-hasznosítására. Közismert tény, hogy a növények levelükön keresztül hasonló mechanizmus útján képesek felvenni a számukra szükséges különböző komponenseket, mint a gyökerükön. A levélen keresztül juttatott vegyületek azonban általában lényegesen jobb hatékonyságúak.

A HUNGAVIT azokat a szerves vegyületeket tartalmazza, melyeket a növény a gyökerén keresztül is felvesz –amennyiben a talaj kondíciói ezt lehetővé teszik - illetve melyeket a növényi szervezet önmaga is előállít saját működésének szabályozására. Mindezek kiegészítésre kerülnek szervetlen komponensekkel.

Hatékonysága szempontjából rendkívül fontos, hogy a hatóanyagokat a természetes arányban tartalmazzák. A növények jó kondíciójának biztosításával fokozza

HUNGAVIT - product line

HUNGAVIT-U Universal, for all crops and vegetables

HUNGAVIT A Recommended for grapes, orchards and tomatoes

HUNGAVIT B Recommended for oilseeds and carrots

HUNGAVIT D Recommended for decoration and plants, shrubs and conifers

HUNGAVIT G Recommended for cereals, lawns and pastures

HUNGAVIT P Recommended for potato, pepper and tomato

 

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
All rights reserved
  Home | Hungavit | Mikrokondi | Contact us