Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / HUNGAVIT DHUNGAVIT D

HUNGAVIT "D” FOLYÉKONY BIO NÖVÉNYTÁPLÁLÓ ÉS KONDICIONÁLÓ DÍSZ ÉS SZOBANÖVÉNYEKRE

A Hungavit bio növénytápláló és kondicionáló termékcsalád olyan tagja, amelyet kifejezetten a disz- és szobanövények biológiai igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki.

Minőségi jellemzői:

A termék átlátszó szagtalan folyadék, nem okoz korróziót, közel semleges kémhatású.
A növény fejlődését kedvezően befolyásoló biológiailag aktív anyagokat,szerves savakat, aminosavakat, szerves nitrogént, foszfort, kalciumot, magnéziumot és bórt tartalmaz, olyan összetételben, amely a disz és szobanövények fejlődésének a legmegfelelőbb. A termékben található hatóanyagok következtében a disz és szobanövények levelei és gyökérzete dúsabbá és egészségesebbé válik.

Használati javaslat:

Alkalmazható minden disz és szobanövénynél és virágtermesztésnél, 20 szoros hígításban a levélre permetezve és / vagy 100 szoros hígításban az öntözővízbe adagolva, a növény fejlődési állapotának megfelelő gyakorisággal, de legalább kéthetente egy alkalommal. A virágtermesztésben hasonló adagolásban, de hatástani és gazdasági okokból csak a levélre permetezve ajánlatos 20 szoros hígításban legalább két alkalommal. Az első permetezés az intenzív növény növekedéskor, a második pedig a bimbózás kezdetén. Ahol többszörös szedés történik, célszerű minden szedés után egy új kezelés alkalmazni.

A termék alkalmazásának előnyei:

Természetes anyagokból készült, környezetbarát. Könnyen kezelhető, viszonylag kis mennyiség felhasználása szükséges, szoba, balkon, és üvegházi virág és disz- növénytermesztésben egyaránt előnyösen alkalmazható.
Biogazdálkodásban is ajánlott termék.
Mivel nem toxikus, alkalmazása különös munkavédelmi előírásokat nem igényel, a termék túladagolásának veszélye nem áll fenn, túladagolás esetén káros következményekkel nem kell számolni. Munkaegészségügyi és élelmezésügyi várakozási ideje 0 nap.
Növényvédő szerekkel keverhető, együttesen juttatható ki a növényállományra.
A termék alkalmazásával csökkenthető a műtrágya felhasználás is.

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat