Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / HUNGAVIT BHUNGAVIT B

HUNGAVIT "B" FOLYÉKONY BIO NÖVÉNYTÁPLÁLÓ ÉS KONDICIONÁLÓ CUKORRÉPÁRA ÉS MÁS RÉPANÖVÉNYEKRE

A Hungavit bio-levéltrágya és növénykondicionáló család olyan tagja, amely cukorrépa és más répanövények, biológiai igényeinek megfelelően van kifejlesztve.

Minőségi jellemzői:

A termék átlátszó barna színű szagtalan folyadék, nem okoz korróziót, közel semleges kémhatású.
A növény fejlődését kedvezően befolyásoló biológiailag aktív anyagokat, szerves savakat, aminosavakat, szerves nitrogént, foszfort, kalciumot, és a szénhidrát képződés szempontjából igen fontos magnéziumot és bórt tartalmaz, olyan összetételben, amely a répa fejlődésének a legmegfelelőbb.
Növekszik a répa termés cukor tartalma, lényegesen csökken a káros nitrogén tartalma, továbbá javul a répa növény ellenálló képessége a betegségekkel szemben. Mivel nem mérgező, így a kezelés után várakozási idő nem szükséges.

Használati javaslat:

Cukorrépára a vegetációs időben legalább két alkalommal, 5 l/ha mennyiségben, 600 liter (vagy a technológiának megfelelő mennyiségű) vízben hígítva ajánlott a levélre permetezni. A permetezéseket célszerű a sorzáródás után, valamint, kb. három héttel a betakarítás előtt végezni.
Más gyökér zöldség növényekre 5 l/ha mennyiségben, technológiának megfelelően vízben higítva, kiskertekben egy liter HUNGAVIT B 50 liter vízben hígítva, legalább két alkalommal, az intenzív növénynövekedéskor és betakarítás előtt 2-3 héttel a levélre permetezve.

A termék alkalmazásának előnyei:

Természetes anyagokból készült, környezetbarát. Könnyen kezelhető, területegységenként kis mennyiség felhasználása szükséges, kis- és nagyüzemben egyaránt előnyösen használható.
Biogazdálkodásban is ajánlott termék.
Szélsőséges időjárási és vízellátási viszonyok mellett is megfelelő eredménnyel alkalmazható.
Mivel nem toxikus, alkalmazása különös munkavédelmi előírásokat nem igényel, a termék túladagolásának veszélye nem áll fenn, túladagolás esetén káros következményekkel nem kell számolni. Munkaegészségügyi és élelmezésügyi várakozási ideje 0 nap.
A legtöbb növényvédő szerrel keverhető, és együttesen juttatható ki a növényállományra.
A termék alkalmazásával csökkenthető a műtrágya felhasználás is.

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat