Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / HUNGAVIT AHUNGAVIT A

HUNGAVIT "A" FOLYÉKONY BIO NÖVÉNYTÁPLÁLÓ ÉS KONDICIONÁLÓ SZŐLŐRE ÉS GYÜMÖLCSRE

A Hungavit bio- növénytápláló és kondicionáló termékcsalád olyan tagja, amelyet kifejezetten a szőlő növény és más gyümölcsféleségek, ahol a termés érése cukorképződéssel jár, biológiai igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki.

Minőségi jellemzői:

A termék átlátszó, barna színű, szagtalan folyadék, nem okoz korróziót, közel semleges kémhatású.
A szőlő növény, gyümölcsfák és más gyümölcsféleségek fejlődését kedvezően befolyásoló biológiailag aktív anyagokat, szerves savakat, aminosavakat, szerves nitrogént, foszfort, kalciumot tartalmaz, megfelelő összetételben. Ezeken a vegyületeken kívül, a szőlő és gyümölcs termés fejlődése és a szénhidrát képződés szempontjából igen fontos elemeket, bórt és magnéziumot is tartalmaz megfelelő mennyiségben.
A termékben található hatóanyagok következtében, növekszik a szőlőcukor és gyümölcscukor tartalma, gyorsul az érési folyamat, javul a növény ellenálló képessége a betegségekkel szemben, nagymértékben növekszik a termés mennyisége is. A kezelt növény gyümölcse mosás után azonnal fogyasztható.

Használati javaslat:

Szőlőre és gyümölcsfákra egyaránt, a vegetációs időben legalább három alkalommal, alkalmanként 5 L/ha mennyiségben, 600 liter (vagy a technológiának megfelelő mennyiségű) vízben hígítva ajánlott a levélre permetezni. A permetezéseket célszerű a virágzást megelőzően, a kötődés után, valamint az érés kezdetén végezni.
Kisebb területekre, mint házi kertek 1% oldattal (1 liter Hungavit A. 100 liter vízben) kezeljük a szőlő és gyümölcsfákat és növényeket hasonló gyakorisággal.

A termék alkalmazásának előnyei:

Természetes anyagokból készült, környezetbarát. Könnyen kezelhető, területegységenként kis mennyiség felhasználása szükséges, kis- és nagyüzemi alkalmazása egyaránt előnyös.
Biogazdálkodásban is javasolt termék.
Szélsőséges időjárási és vízellátási viszonyok mellett is megfelelő eredménnyel alkalmazható.
Mivel nem toxikus, alkalmazása különös munkavédelmi előírásokat nem igényel, a termék túladagolásának veszélye nem áll fenn, túladagolás esetén káros következményekkel nem kell számolni. Munkaegészségügyi és élelmezésügyi várakozási ideje 0 nap.
A legtöbb növényvédő szerrel keverhető és együttesen juttatható ki a növényállományra.
A termék alkalmazásával csökkenthető a műtrágya felhasználás is.

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat