Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / HUNGAVITHUNGAVIT

BIO NÖVÉNYKONDÍCIONÁLÓ KÉSZÍTMÉNYEK

Kizárólag természetes anyagok felhasználásával készülő oldat, ami összetételében és hatásmechanizmusában teljesen új, XXI. századi technológiát képvisel.

A HUNGAVIT bio növénykondicionáló készítmény hatása azon a felismerésen alapszik, hogy a növények a talajból nem csupán szervetlen tápanyagokat vesznek fel, hanem olyan szerves molekulákat is, melyek a talaj biológiai folyamatainak eredményeként a talajban is keletkeznek. Ezek a vegyületek nagyon jelentős hatással vannak a növény tápanyag-hasznosítására. Közismert tény, hogy a növények levelükön keresztül hasonló mechanizmus útján képesek felvenni a számukra szükséges különböző komponenseket, mint a gyökerükön. A levélen keresztül juttatott vegyületek azonban általában lényegesen jobb hatékonyságúak.

A HUNGAVIT azokat a szerves vegyületeket tartalmazza, melyeket a növény a gyökerén keresztül is felvesz –amennyiben a talaj kondíciói ezt lehetővé teszik - illetve melyeket a növényi szervezet önmaga is előállít saját működésének szabályozására. Mindezek kiegészítésre kerülnek szervetlen komponensekkel.

Hatékonysága szempontjából rendkívül fontos, hogy a hatóanyagokat a természetes arányban tartalmazzák. A növények jó kondíciójának biztosításával fokozza

HUNGAVIT - termékcsalád

HUNGAVIT-U: minden növénykultúrában, zöldségfélékben eredményesen alkalmazható

HUNGAVIT A: szőlő-és gyümölcs ültetvényekben, paradicsomra ajánlott

HUNGAVIT B: olajnövények és répafélék számára

HUNGAVIT D: dísz és szobanövények, cserjék, tuják fenyők kezelésére

HUNGAVIT G: gabonafélék, pázsit, gyep, legelők

HUNGAVIT P: burgonya, paprika, paradicsomtermesztésében

 

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat