Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / CÉGTÖRTÉNETRÓLUNK

Biolife Plus Kft.Innovációra alapozott Társaságunk 20 évvel ezelőtt - Magyarországon az elsők között - lépett piacra organikus, környezetbarát a HUNGAVIT növénykondicionáló készítményekkel.

Az elmúlt 20 évben mind a piaci körülményekben, mind a gyártó cég működési formájában jelentős változások következtek be. Termékeinknek piaci pozícióját erősíti, hogy a számos szabadalom és know-how jogtulajdonosa a termékek folyamatos fejlesztése mellett tulajdonosként is közvetlenül részt vállal társaságunk tevékenységében.

Ennek köszönhetően az elmúl pár évben az eredeti HUNGAVIT növénykondicionáló termékcsalád -MIKROKONDI név alatt- további tagokkal bővülhetett.

A MIKROKONDI termékcsalád tagjainak sajátossága, hogy a növénykondicionáló és növekedésszabályozó hatást kifejtő, biológiailag aktív komponenseket egy termékben, növény csoportokra szabottan tartalmazza. E termékcsalád egyes tagjainak felhasználásával a növények számára levélen keresztül, permetezéssel olyan szerves molekulákat juttathatunk be, amelyeket a talajból csak jelentős stresszel és energiafelhasználással képesek felvenni.

Termékeinket több hazai és nemzetközi szakmai fórumon is elismerték. Számos nemzetközi minősítő szervezetnél regisztrálták a készítményeket (IFOAM, Soil Association, LACON, OMRI). Komoly díjakkal, elismerésekkel is rendelkezik a termékfejlesztő, illetve a gyártó.

Ezek közül büszkén kiemeljük a brüsseli EUREKA ’96 arany díját, a kínai nemzetközi mezőgazdasági kiállítás ezüst díját, a GENIUS Találmányok és Újdonságok Nemzetközi Kiállítása és Vására’96 bronz díját valamint a kiváló terméket gyártó magyar cégeket elismerő MÁRTA díjat. Egyéb hazai és nemzetközi megmérettetésen elért sikereinkről további információt az Elismeréseink menüpontban olvashat.Jó szívvel a természetért

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat