Biolife Plus Kft. "Jó szívvel a természetért"
Magyar|English

Főoldal / Alkalmazási területek / ŐSZI KALÁSZOSOKALKALMAZÁSI TERÜLETEK

- Kalászosok
- Repce
- Napraforgó, cukorrépa
- Burgonya, gyümölcs, dinnye
- Szőlő
- Zöldségfélék
- Kukorica, csemegekukorica, dísz- és szobanövények

ŐSZI KALÁSZOSOK, ŐSZI BÚZA, SÖRÁRPA

Az elmúlt 10 év üzemi tapasztalatai azt mutatják, hogy a HUNGAVIT-G-vel kezelt ôszi búza területeken - egymástól jelentôsen eltérô évjáratokbanmennyiségi és minôségi szempontból egyaránt jó eredményt realizáhattak termelőink.

HATÁSMECHANIZMUS:
A HUNGAVIT-G-ben található biológiailag aktív szerves komponensek, valamint a búza számára szinte teljes mennyiségben felvehetô és hasznosuló, könnyen beépíthetô nitrogén hatóanyag a növény levélfelületérôl gyorsan felszívódva fejtik ki hatásukat.

A búza kénigénye 15-30 kg/ha, amelyet nagyrészt szulfát-ion formájában vesz fel, de hasznosításához a szulfátot redukálnia kell. A MIKROKONDI S+Zn elsôdleges szerepe az, hogy C-S formulája révén katalizálja a talajból szulfát formában felvett kén redukcióját, valamint enyhíti a S-hiánytüneteket. A MIKROKONDI S+Zn kijuttatásának optimális idôszaka a 2-nóduszos állapotig tart, hiszen hasznosulása ekkor a legjobb. Szükség esetén azonban virágzásig kitolhatjuk a kezelés idôpontját.

JÖVEDELMEZŐSÉG:
A HUNGAVIT-G egyaránt eredményesen alkalmazható ökológiai, környezetgazdálkodási és ún. intenzív búzatermesztésben. A termésmennyiség termôhelytôl, évjárattól, valamint termesztéstechnológiai viszonyoktól függôen 4-7 t termésszintek között 7-15%-al növekszik. Ökológiai gazdálkodásban ez az érték elérheti, illetve meghaladhatja a 20-30%-ot.

Aktuális piaci árakat/trendeket figyelembe véve azt mondhatjuk, hogy átlagosan legalább 3-6-szoros árbevételtöbblet / HUNGAVIT-anyagköltség aránnyal számolhatunk.

Bővebb információért töltse le az adatlapot.

 
Copyright © 2016 Biolife Plus Kft.
Minden jog fenntartva!
  Főoldal | Hungavit | Mikrokondi | Kapcsolat